Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Informatie

Wie is Smartbooks?

Smartbooks is de handelsnaam van Boekverkopers.com B.V. Dit bedrijf is leverancier studieboeken aan vele studieverenigingen in Nederland. Ook werkt samen met Smartbooks.

Waarom Smartbooks?

biedt in samenwerking met Smartbooks de mogelijkheid om met korting studieboeken te kopen. De korting is altijd 15 procent op buitenlandse boeken en meestal 10 procent op Nederlandstalige boeken.

Met Smartbooks altijd het juiste boek!

Smartbooks stelt de literatuurlijsten samen in nauwe samenwerking met en de docenten verbonden aan jouw opleiding. Dankzij deze uitgebreide controle garanderen en Smartbooks dat je altijd het juiste boek bestelt.

Garanties van Smartbooks

  • 10% korting op Nederlandstalige boeken!
  • 15% korting op Engelstalige boeken!
  • Je boeken gegarandeerd op tijd in huis.
  • Bezorging door PostNL
  • Volg je bestelling met Track & Trace

Niet goed, geld terug garantie

Het kan voorkomen dat een docent besluit een boek toch niet te gebruiken. Wij nemen in dat geval contact op met de docent. Als de docent bevestigd dat het boek helemaal niet wordt gebruikt nemen we het boek dat je bij Smartbooks hebt gekocht retour en krijg je het aankoopbedrag terug. Deze unieke garantie geldt ook als de retourtermijn al lang verstreken is.

Inzamelen en verkopen van tweedehandsboeken

Als je geslaagd bent voor het tentamen, wil je graag je studieboeken verkopen. Smartbooks biedt hier in samenwerking met een perfecte oplossing voor. organiseert in juni, en soms ook in december/januari van elk collegejaar een inzamelperiode voor tweedehands boeken. Je ontvangt een email wanneer je jouw boeken kunt aanbieden. Je ontvangt een prima prijs voor je boeken en als Smartbooks je boek heeft verkocht krijg je direct je geld op je rekening. Houdt je email in de gaten!

Contact

Kijk voor antwoorden op de meest gestelde vragen op de pagina faq op deze site. Staat je vraag er niet bij, stuur dan een email naar: info@smartbooks.nl
We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij